LED systemen

Online Productbrochure

Bekijk hier onze productbrochure “Presentatiesystemen.” Deze brochure bevat een selectie nieuwe producten uit ons assortiment signsytemen. Stuk voor stuk aandachtstrekkers van hoge kwaliteit, geschikt voor diverse doeleinden.

Wilt u een prijs aanvragen voor één van deze systemen? Dat kan hier.

U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

 


 

grootformaat printing XL prints

Publicatie in SignPro

Spandoekencentrale Nederland gaat GROEN!

Blij zijn we met de nieuwe aanschaf van de Lynx 320PQ die uitsluitend werkt met Bio-inkt! De Bio-inkt is gebaseerd op hernieuwbare grondstoffen. De voornaamste basisstof van deze Bio-inkt is ethyl-lactaat dat onder andere gewonnen wordt uit maïs.

Deze nieuwe generatie inkt realiseert een groot kleurbereik met behoud van alle sterke troeven die eigen zijn aan harde solvent inkten. In het bijzonder een zeer hoge UV bestendigheid en krasvastheid.

De strategie om milieuvriendelijke producten in ons gamma op te nemen, als antwoord op de toegenomen aandacht van zowel het bedrijfsleven als particulieren voor het milieu maakt door de Lynx een grote sprong. Onze Lynx BIO inkt biedt een hoge krasvastheid en is UV-bestendig tot 3 jaar (!) voor buitengebruik. De inkt droogt zeer snel op verschillende substraten, en geeft zo de mogelijkheid om sneller te printen zonder droogproblemen. Het grotere kleurbereik zorgt voor zeer aantrekkelijke afdrukken.

Lynx BIO inkt is gebaseerd op een hernieuwbare grondstof: ETHYL LACTAAT

 

  • Ethyl Lactaat is biologisch afbreekbaar, het breekt af tot koolstofdioxide en water.
  • Ethyl Lactaat is in kleine hoeveelheden natuurlijk aanwezig in verschillende voedingsmiddelen, zoals wijn, kip en fruit.
  • Omdat Ethyl Lactaat eenvoudig biologisch afbreekbaar is, wordt het beschouwd als een ‘groen‘ oplosmiddel.
  • Dankzij zijn lage toxiciteit, is Ethyl Lactaat ondermeer terug te vinden in farmaceutische bereidingen, bier, voedingssupplementen en parfum.

 

Klimaatneutraal ondernemen

Om geen negatief effect te hebben op het klimaat streven wij naar klimaat neutraal ondernemen. Dit door zoveel mogelijk CO2 uitstoot te reduceren en compenseren. Een gemiddeld print/druk-bedrijf heeft een grote milieubelasting in het energiegebruik & afval. Er is dus veel duurzaamheidswinst te behalen met energiebesparing en CO2 compensatie. Met de Lynx i.c.m. de Bio-Inkt zijn we al een stap verder naar een GROEN printbedrijf!

Dit is gepubliceerd in het vakblad SignPro Benelux, marktleider in sign nieuws.

 

spandoeken toeleverancier grootformaat

Nieuwe aanwinst ‘Lynx 320’

We hebben een nieuwe printer aangeschaft om u een nog luxere, betere en hogere kwaliteit doeken te bieden! De Lynx 320PQ is een grootformaat printer met een printbreedte van maar liefst 3,20 meter! Deze printer werkt uitsluitend met Bio-inkt die gebaseerd is op hernieuwbare grondstoffen. Deze nieuwe generatie inkt realiseert een groot kleurbereik met behoud van alle sterke troeven die eigen zijn aan harde solvent inkten. In het bijzonder een zeer hoge UV bestendigheid en krasvastheid. Dankzij de Spectra Polaris printkoppen halen wij productiesnelheden van 48 m²/h en een maximum resolutie van 1600 DPI.

Lees hier meer over de Lynx in combinatie met BIO-Inkt!

Vraag via info@spandoekencentrale.nl nu nog de prijzenindex aan!