Wij leveren al meer dan 20 jaar door heel Nederland spandoeken. Ook voor grootformaat prints kunt u natuurlijk bij ons terecht. U bent bij ons verzekerd van hoogstaande kwaliteit!

Geen probleem. Als u contact opneemt met wat u graag wilt hebben maken wij hier een ontwerp van en zenden u deze ter controle. Dit scheelt u een lijn met een reclamebureau en houdt u alles onder één dak tegen voordelige prijzen.

Ja dat kan, dan komt er wel een spoedtoeslag overheen, afhankelijk van het aantal dagen dat u het eerder wilt hebben. Bijvoorbeeld 3 dagen, 24-uur. Bij een 24-uurs levering geldt een spoedtoeslag van 50%.

De levertijd bedraagt 5 werkdagen mits aangeleverd voor 12.00 uur wordt aangeleverd.

De beeldschermweergave van uw bestand is altijd anders dan de print. Als u zich aan de aanleverspecificaties houdt kan er weinig mis gaan. Mocht er toch teleurstellend resultaat uit ontstaan wat voortkomt uit het verkeerd aanleveren van het bestand, ligt de verantwoordelijkheid hiervan niet bij ons.

Jazeker! Middels ons offerteformulier kunt u uw bestand uploaden. Vergeet niet de afmetingen erbij te vermelden. Zo gauw het bij ons binnen is nemen wij contact met u op ter controle en bevestiging.

Indien u wenst kunnen wij voor u ook een enkel product verzorgen. Gezien wij groot inkopen kunnen wij u tegen zéér aantrekkelijke prijzen het product aanbieden! Vraag middels ons offerteformulier een prijs aan.

Wij leveren veel sign materialen aan ondernemers. Van printmaterialen tot zeil of spanartikelen. Neem even contact op voor resellers prijzen.

Ja dat is mogelijk. We kunnen het zelfs blanco versturen namens u. Neem contact met ons op voor deze mogelijkheid.

Het is mogelijk om uw bestelling op te halen bij ons. Kijk op onze contactpagina voor de contactgegevens en locatie.

Komt u er niet uit wat de beste afmeting is voor uw reclame uiting? Neem dan contact op middels ons contactformulier of bel ons. We geven u persoonlijk advies voor een perfect eindresultaat. Zowel in de spandoeken, als de bijbehorende frames. Wand of vrijstaande frames zijn ons specialisme!

Wij monteren voor B2B als eindgebruiker de frames als u dit wilt. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Geen probleem. Doordat wij groot inkopen kunnen wij u aluminium steigerbuizen en koppelstukken tegen bodemprijzen. Geef in het offerteformulier het aantal en afmetingen aan en we sturen u een prijs toe!

Geen probleem. Doordat wij groot inkopen kunnen wij u aluminium steigerbuizen en koppelstukken tegen bodemprijzen. Geef in het offerteformulier het aantal en afmetingen aan en we sturen u een prijs toe!

Buitenom spandoeken en andere systemen confectioneren wij ook doeken voor verschillende toepassingen. Denk aan afdekzeilen, terrasafscheidingen, hekbannering met of zonder print en ga zo maar door. Heeft u een ander product wat u zou willen? Neem contact op en leg uw idee voor, wie weet komen we samen tot een oplossing.

Standaard leveren wij u het spandoek met randversteviging en ringen of tunnels. Wilt u liever een siliconen pees of klittenband? Dan behoort dit natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Neem contact op en we komen er samen uit.

 

Geen antwoord gevonden op uw vraag?

Hieronder vindt u diverse mogelijkheden om contact op te nemen


Bel ons voor telefonische ondersteuning :
053 43 473 71


Voor vragen die geen direct antwoord behoeven kunt u ook ons contactformulier gebruiken.


Wij streven ernaar u binnen 1 werkdag te antwoorden.