Veelgestelde vragen

Ik ben op zoek naar een leverancier voor grootformaat prints. Doen jullie dit ook?

Wij leveren al meer dan 15 jaar door heel nederland spandoeken. Ook voor grootformaat prints kunt u natuurlijk bij ons terecht. Kijk bij grootformaat full-colour prints wat en waar wij mee printen. U bent bij ons verzekerd van hoogstaande kwaliteit!

Kan ik ook een spoedopdracht indienen?

Ja dat kan, dan komt er wel een spoedtoeslag overheen, afhankelijk van het aantal dagen dat u het eerder wilt hebben. Bijvoorbeeld 3 dagen, 24-uur. Bij een 24-uurs levering geldt een spoedtoeslag van 50%.

Wat zijn de levertijden?

De levertijd bedraagt 5 werkdagen mits aangeleverd voor 12.00 uur wordt aangeleverd.

Hoe moet ik het bestand aanleveren?

Bekijk goed onze aanleverspecificaties om teleurstellend resultaat te voorkomen.

De print is anders dan het bestand dat ik heb aangeleverd

De beeldschermweergave van uw bestand is altijd anders dan de print. Als u zich aan de aanleverspecificaties houdt kan er weinig mis gaan. Mocht er toch teleurstellend resultaat uit ontstaan wat voortkomt uit het verkeerd aanleveren van het bestand, ligt de verantwoordelijkheid hiervan niet bij ons.

Kan ik ook via de website het bestand aanleveren?

Jazeker! Middels ons offerteformulier kunt u uw bestand uploaden. Vergeet niet de afmetingen erbij te vermelden. Zogauw het bij ons binnen is nemen wij contact met u op ter controle en bevestiging.

Leveren jullie ook aan particulieren?

Indien u wenst kunnen wij voor u ook een enkel product verzorgen. Gezien wij groot inkopen kunnen wij u tegen zéér aantrekkelijke prijzen het product aanbieden! Vraag middels ons offerteformulier een prijs aan.

Leveren jullie ook blanco signmateriaal?

Wij leveren niet alleen beprint materiaal maar kunnen u ook blanco sign materialen leveren. Bekijk deze op onze productpagina en neem contact op.

Kan ik het versturen met een ander afzendadres?

Ja dat is mogelijk. We kunnen het zelfs blanco versturen namens u. Neem contact met ons op voor deze mogelijkheid.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Het is mogelijk om uw bestelling op te halen bij ons. Kijk op onze contactpagina voor de contactgegevens en locatie.

Ik heb geen ontwerp maar wil graag een spandoek voor mijn bedrijf

Geen probleem. Als u contact opneemt met wat u graag wilt hebben maken wij hier een ontwerp van en zenden u deze ter controle. Dit scheelt u een lijn met een reclamebureau en houdt u alles onder één dak tegen voordelige prijzen.

Hoe weet ik wat de juiste afmeting is voor mijn reclameuiting?

Komt u er niet uit wat de beste keuze is voor uw uiting? Neem dan contact op middels ons contactformulier of bel ons. We geven u persoonlijk advies voor een perfect eindresultaat!

Ik wil alleen steigerbuizen en koppelstukken kopen!

Geen probleem. Doordat wij groot inkopen kunnen wij u aluminium steigerbuizen en koppelstukken tegen bodemprijzen. Geef in het offerteformulier het aantal en afmetingen aan en we sturen u een prijs toe!

Monteren jullie ook de frames?

Wij monteren voor B2B de frames als u dit wilt. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Confectioneren jullie ook zelf?

Buitenom spandoeken en andere systemen confectioneren wij ook doeken voor verschillende toepassingen. Denk aan afdekzeilen, terrasafscheidingen, hekbannering met of zonder print en ga zo maar door. Heeft u een ander product wat u zou willen? Neem contact op en leg uw idee voor, wie weet komen we samen tot een oplossing.

Ik zou graag een andere afwerking willen voor mijn spandoek

Standaard leveren wij u het spandoek met randversteviging en ringen of tunnels. Wilt u liever een siliconen pees of klittenband? Dan behoort dit natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Neem contact op en we komen er samen uit.

Geen antwoord gevonden op uw vraag?

Hieronder vindt u diverse mogelijkheden om contact op te nemen

Hulp nodig?


Bel ons voor telefonische ondersteuning :
053 43 473 71


Voor vragen die geen direct antwoord behoeven kunt u ook ons contactformulier gebruiken.


Wij streven ernaar u binnen 1 werkdag te antwoorden.