Veelgestelde vragen

Wij leveren al meer dan 15 jaar door heel nederland spandoeken. Ook voor grootformaat prints kunt u natuurlijk bij ons terecht. Kijk bij grootformaat full-colour prints wat en waar wij mee printen. U bent bij ons verzekerd van hoogstaande kwaliteit!

Ja dat kan, dan komt er wel een spoedtoeslag overheen, afhankelijk van het aantal dagen dat u het eerder wilt hebben. Bijvoorbeeld 3 dagen, 24-uur. Bij een 24-uurs levering geldt een spoedtoeslag van 50%.

De levertijd bedraagt 5 werkdagen mits aangeleverd voor 12.00 uur wordt aangeleverd.

Bekijk goed onze aanleverspecificaties om teleurstellend resultaat te voorkomen.

De beeldschermweergave van uw bestand is altijd anders dan de print. Als u zich aan de aanleverspecificaties houdt kan er weinig mis gaan. Mocht er toch teleurstellend resultaat uit ontstaan wat voortkomt uit het verkeerd aanleveren van het bestand, ligt de verantwoordelijkheid hiervan niet bij ons.

Jazeker! Middels ons offerteformulier kunt u uw bestand uploaden. Vergeet niet de afmetingen erbij te vermelden. Zogauw het bij ons binnen is nemen wij contact met u op ter controle en bevestiging.

Indien u wenst kunnen wij voor u ook een enkel product verzorgen. Gezien wij groot inkopen kunnen wij u tegen zéér aantrekkelijke prijzen het product aanbieden! Vraag middels ons offerteformulier een prijs aan.

Wij leveren niet alleen beprint materiaal maar kunnen u ook blanco sign materialen leveren. Bekijk deze op onze productpagina en neem contact op.

Ja dat is mogelijk. We kunnen het zelfs blanco versturen namens u. Neem contact met ons op voor deze mogelijkheid.

Het is mogelijk om uw bestelling op te halen bij ons. Kijk op onze contactpagina voor de contactgegevens en locatie.

Geen probleem. Als u contact opneemt met wat u graag wilt hebben maken wij hier een ontwerp van en zenden u deze ter controle. Dit scheelt u een lijn met een reclamebureau en houdt u alles onder één dak tegen voordelige prijzen.

Komt u er niet uit wat de beste keuze is voor uw uiting? Neem dan contact op middels ons contactformulier of bel ons. We geven u persoonlijk advies voor een perfect eindresultaat!

Geen probleem. Doordat wij groot inkopen kunnen wij u aluminium steigerbuizen en koppelstukken tegen bodemprijzen. Geef in het offerteformulier het aantal en afmetingen aan en we sturen u een prijs toe!

Wij monteren voor B2B de frames als u dit wilt. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Buitenom spandoeken en andere systemen confectioneren wij ook doeken voor verschillende toepassingen. Denk aan afdekzeilen, terrasafscheidingen, hekbannering met of zonder print en ga zo maar door. Heeft u een ander product wat u zou willen? Neem contact op en leg uw idee voor, wie weet komen we samen tot een oplossing.

Standaard leveren wij u het spandoek met randversteviging en ringen of tunnels. Wilt u liever een siliconen pees of klittenband? Dan behoort dit natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Neem contact op en we komen er samen uit.

Geen antwoord gevonden op uw vraag?

Hieronder vindt u diverse mogelijkheden om contact op te nemen

Hulp nodig?


Bel ons voor telefonische ondersteuning :
053 43 473 71


Voor vragen die geen direct antwoord behoeven kunt u ook ons contactformulier gebruiken.


Wij streven ernaar u binnen 1 werkdag te antwoorden.