Naadloos behang | Airtex

Uw eigen ontwerp, bedrijfslogo of foto naadloos aan de wand? Kies voor naadloos fotobehang!


Bent u particulier? Dan verwijzen wij u graag door naar de fotobehang webshop.

Naadloos fotobehang is precies wat de naam zegt, een hoge resolutieprint op één vel voor uw indoor toepassing, dus geen naden! Zo creëert u simpel in een handomdraai een inspiratievolle ruimte met doorlopend beeld en voorkomt u pasproblemen. Maak ook kennis met het nieuwe behangen.

Naadloos fotobehang word geprint op Airtex materiaal door onze hoge resolutie Lynx printer. Airtex is 330 grams PVC Doek en in combinatie met onze bio-inkten scheur- & krasvast én geeft u haarscherpe en kleurkrachtige print! De matte print verhinderd weerkaatsing en zorgt voor een luxe uitstraling.

Toepassingen

Naadloos fotobehang zien we veel in kantoren, ziekenhuizen of bedrijfspanden. Maar ook de particuliere markt maakt steeds meer gebruik van dit product.

Waarom? Omdat de kwaliteit velen malen hoger ligt dan vinyl of vliesbehang. De print komt beter tot zijn recht door hogere kleurechtheid en het Airtex materiaal is financieel gezien een stuk aantrekkelijker. Voordeel is dat de ondergrond niet eerst geschilderd hoeft te worden, omwille van kleur, vlekken of oneffenheden, dankzij de gekleurde achterzijde. Én naadloos Fotobehang is gemakkelijk schoon te maken. Genoeg redenen om de rollen behang te laten liggen en zelf uw print uit te zoeken!

Naadloos Fotobehang worden aangebracht door middel van speciale lijm/pasta en is zeer goed zelf aan te brengen. De geadviseerde lijm voor vlakke- of structuurwanden is bij ons verkrijgbaar. Let op: Vermeld bij uw aanvraag de ondergrond waar u het naadloos fotobehang op aanbrengt, zodat wij u de juiste lijm kunnen aanbieden.

Eigen productie naadloos fotobehang;

snelle levering en scherpe prijzen.

Wij produceren, printen en werken af in eigen beheer. Hierdoor zijn wij als toeleverancier in staat naadloos fotobehang snel te leveren tegen scherpe prijzen.

Vraag een prijs aan via onderstaand offerte formulier of neem telefonisch contact op met ons via 053 434 7371. 

Bent u particulier? Dan verwijzen wij u graag door naar onderstaande webshop.

Specificaties naadloos fotobehang

Specificaties Naadloos behang:

  • 330gr./m² PVC- doek | Airtex
  • Naadloos tot 50 meter
  • B1 en M2 brandcertificering.
  • Waterafstotend.
  • Gekleurde achterzijde om doorschijnen te voorkomen
  • Bedrukt met BIO Inkt.

Meer producten