Naadloos behang | Airtex

Uw eigen ontwerp, bedrijfslogo of foto naadloos aan de wand? Kies voor naadloos fotobehang!


Bent u particulier? Dan verwijzen wij u graag door naar de fotobehang webshop.

Naadloos fotobehang is precies wat de naam zegt, een hoge resolutieprint op één vel voor uw indoor toepassing, dus geen naden! Zo creëert u simpel in een handomdraai een inspiratievolle ruimte met doorlopend beeld en voorkomt u pasproblemen. Maak ook kennis met het nieuwe behangen.

Naadloos fotobehang word geprint op Airtex materiaal door onze hoge resolutie Lynx printer. Airtex is 330 grams PVC Doek en in combinatie met onze bio-inkten scheur- & krasvast én geeft u haarscherpe en kleurkrachtige print! De matte print verhinderd weerkaatsing en zorgt voor een luxe uitstraling.

Toepassingen

Naadloos fotobehang zien we veel in kantoren, ziekenhuizen of bedrijfspanden. Maar ook de particuliere markt maakt steeds meer gebruik van dit product.

Waarom? Omdat de kwaliteit velen malen hoger ligt dan vinyl of vliesbehang. De print komt beter tot zijn recht door hogere kleurechtheid en het Airtex materiaal is financieel gezien een stuk aantrekkelijker. Voordeel is dat de ondergrond niet eerst geschilderd hoeft te worden, omwille van kleur, vlekken of oneffenheden, dankzij de gekleurde achterzijde. Én naadloos Fotobehang is gemakkelijk schoon te maken. Genoeg redenen om de rollen behang te laten liggen en zelf uw print uit te zoeken!

Naadloos Fotobehang worden aangebracht door middel van speciale lijm/pasta en is zeer goed zelf aan te brengen. De geadviseerde lijm voor vlakke- of structuurwanden is bij ons verkrijgbaar. Let op: Vermeld bij uw aanvraag de ondergrond waar u het naadloos fotobehang op aanbrengt, zodat wij u de juiste lijm kunnen aanbieden.

Eigen productie naadloos fotobehang;

snelle levering en scherpe prijzen.

Wij produceren, printen en werken af in eigen beheer. Hierdoor zijn wij als toeleverancier in staat naadloos fotobehang snel te leveren tegen scherpe prijzen.

Vraag een prijs aan via onderstaand offerte formulier of neem telefonisch contact op met ons via 053 434 7371. 

Bent u particulier? Dan verwijzen wij u graag door naar onderstaande webshop.

Specificaties naadloos fotobehang

Specificaties naadloos fotobehang

Specificaties Naadloos behang:

  • 330gr./m² PVC- doek | Airtex
  • Naadloos tot 50 meter
  • B1 en M2 brandcertificering.
  • Waterafstotend.
  • Gekleurde achterzijde om doorschijnen te voorkomen
  • Bedrukt met BIO Inkt.
Fotobehang lijm

Bijbehorende lijm

Omdat Airtex niet te vergelijken is met standaard vliesbehang op rol, behoeft dit ook een ander soort lijm om hechting te garanderen. Wij adviseren dan ook ten zeerste om de aangeboden lijm te gebruiken om loslaten te voorkomen. Mocht u ervoor kiezen om zelf lijm aan te schaffen welke niet aan de voorwaarden voldoet zoals hieronder omschreven kunnen wij geen optimale hechting garanderen. Beoordeel zelf goed de ondergrond waar u het naadloze fotobehang op aanbrengt. De keuze voor welke lijm u nodig hebt is afhankelijk van de ondergrond.


XXL Fotobehang lijm medium

Fotobehanglijm – Medium

Een kant & klare behangpasta voor het verlijmen van alle (zware) types vinyl. De behangpasta is een dispersie op waterbasis van zetmeel versterkt met vinylacetaat polymeer. XXL Fotobehanglijm Medium is alleen te gebruiken op zuigende ondergronden.


XXL Fotobehang lijm high

Fotobehanglijm – High

en kant & klare behangpasta voor het verlijmen van zware types vinyl wandbekleding.De behangpasta is een watergedragen dispersie van acylaatpolymeer. XXL Fotobehanglijm High is geschikt voor de verlijming van vinyl op vinyl én van vinyl op blijvend afgesloten ondergronden.


XXL Fotobehang Primer

Fotobehang – Primer

Voorstrijkmiddel voor zuigende ondergronden. Als voorbehandeling van (sterk) zuigende en poederende ondergronden.
Voor een optimale hechting van de behanglijm – Medium Verbruik: Afhankelijk van de ondergrond tot ca. 50m2.


Extra informatie

Bij uw aanvraag ontvangt u van ons informatie betreffende het naadloze fotobehang alsmede de geadviseerde lijm. Mocht u aanbrenginstructies willen ontvangen dan is dit op aanvraag mogelijk. Vermeld dit bij uw aanvraag. Tevens kunnen wij u overige toebehoren leveren, kijk hiervoor onder het tabblad Toebehoren.
Toebehoren naadloos fotobehang

Toebehoren

Om het naadloze fotobehang makkelijk aan te brengen adviseren wij de volgende producten.

Viltrakel

Rakel (45 cm) met ergonomische softgrip handgreep en roestvrijstalen blad voorzien van wolvilt (witgrijs). Voor het aandrukken van zware kwaliteit wandbekleding.


Lijmbak

Lijmbak om de lijm op te delen om handzamer te werk te gaan.


Aandrukspatel

Aandrukspatel 23cm om het fotobehang strak in de hoeken te plaatsen waarna deze soepel op maat te snijden is


Lijmkwast

Platte kwast (5 cm) met wit/blank varkenshaar, 60% tops. Blank gelakte houten steel met vernikkelde bus. Voor het aanbrengen van lijm langs de randen.


Hoekkwast

Radiatorkwast (5 cm) met zwart en wit varkenshaar. Voorwaarts gebogen, ongelakte houten steel met vernikkelde bus. Geschikt voor het aanbrengen van lijm op moeilijk bereikbare plekken.

Injectiespuit

Injectiespuit met stalen naald. Voor het wegwerken en/of opvullen van luchtblazen achter behang of onder vloerbedekking. Inhoud: 10 ml.  Aantal: 2 p/verpakking

Voorstrijk-roller met beugel

Beugel (18 cm) met stevige kunststof handgreep, ten behoeve van lijmrollers. Anti-spat vachtroller (18 cm). Roller is geschikt voor voorstrijk werk. Roller is niet verwisselbaar.
Voordelen naadloos fotobehang

Voordelen Airtex- Naadloos fotobehang

  • Airtex scheurt en kreukt niet, hierdoor is herpositioneren geen probleem bij het plakken in 1 geheel.
  • Door de gekleurde achterzijde hoeft een ondergrond vaak niet gewit te worden.
  • Print geven op Airtex meer kleurkracht.
Vraag hier uw prijs aan
Vraag direct een prijs aan
(Aanleverformaten: .pdf, .jpeg, .ai, .eps, .tiff)
reCAPTCHA is required.

Meer producten