Presentatie Systemen

Voor een uitgebreid assortiment presentatiesystemen hoeft u niet verder te zoeken. Bekijk ons aanbod en neem contact op voor een scherpe offerte. Voor zowel particulier als projectmatig gebruik zijn wij de juiste partner.


Roll-Up Banners

Perfect voor presentaties, beurzen als entree bij uw bedrijf. We bieden diverse Roll-Up systemen. Direct te bedrukken met uw eigen ontwerp of neem contact op en laat het gehele proces van ontwerp tot levering over aan ons. Bekijk de specificaties hiernaast.


Easylight Display System

Een lichtgewicht modulair presentatiesysteem. Het EDS wordt door Spandoeken Centrale Nederland exclusief op de Nederlandse markt geïntroduceerd.Het EDS is een signsysteem voor indoorgebruik in bijvoorbeeld winkels of op beurzen. Door het gebruik van koppelsystemen is elke gewenste afmeting te realiseren.

Assortiment Presentatiesystemen

Roll-Up Banners

Roll-up Banners van hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs. Perfect voor presentaties, beurzen of bedrijfs entrees. We bieden diverse Roll-Up systemen. Alle Roll-Up systemen kunnen direct worden voorzien van een full colour bedrukking door onze Full Colour Printservice. Lever zelf uw ontwerp aan of laat het volledige proces aan ons over van ontwerp, productie tot levering.

Afmetingen standaard Roll-Ups:

80 x 200 cm

85 x 200 cm

100 x 200 cm

120 x 200 cm

150 x 200 cm

Verpakking:

Canvas tas

Meer producten