Serrezeilen | Verandadoeken

Voor wind- & waterdichte serre’s, overkappingen of uitbouwen, is een serrezeil dé uitkomst. Geniet beschut vanuit uw loungebank onder de overkapping, zelfs in het vroege voorjaar of late najaar!

Wind en regen? Daar heeft u geen last meer van en kunt zelfs de kussens in uw loungeset laten liggen. Wisselvallig weer is voor u geen probleem meer!
Wilt u genieten van de zon en frisse zomerlucht? Dan rolt u het serrezeil gewoon op.

De serre zeilen worden vervaardigd uit wind- & waterdicht PVC-zeil van stevige europese kwaliteit, zodat u het serre zeil jaren kunt gebruiken. Kies voor een oprolbaar serrezeil en bepaal zelf wanneer u beschutting wilt. Elk serrezeil wordt op maat gemaakt en met de hand geconfectioneerd voor een perfect passend product.

U bepaalt zelf waar u de transparante vensters wilt hebben en/of eventuele doorgangen zoals een deuropening. De afmetingen, kleur en wensen kunt u via een offerte aanvraag doorgeven of maak een inmeetafspraak (mogelijk binnen 50 km v.a. Enschede).

Uitvoeringen Serrezeilen

Kleuren

Kies uit 14 standaard zeil kleuren, passend bij uw overkapping, uitbouw of woning. De beschikbare kleuren zijn:

Serrezeilen-kleuren-spandoekencentrale

Bevestigingsmogelijkheden

De zeilen worden bevestigd met RVS tourniquets van hoge kwaliteit voor een optimale bevestiging. Voorkeur heeft t.a.t. de bovenzijde van het zeil te bevestigen middels een rail en kederpees om de kwaliteit zo lang mogelijk te behouden.

Overige opties

  • Deuren en ramen met ritsen
  • Transparante PVC ramen zonder ritsen
  • Ophaalbanden voor de ramen
  • Schuine zeilvormen
  • Verzwaring in onderzijde zeil d.m.v. aluminium buis
  • Afwatering d.m.v. extra onderzeil (+30 cm in de hoogte)

Meer producten