Spanproducten t.b.v. uw spandoek

De Spandoekencentrale biedt naast de frames een aantal andere representatieve totaaloplossingen voor het opspannen van de doeken. Met de klapraamprofielen en de easy bannerset presenteert u uw uitingen eenvoudig en snel. Met de muursteunen van de Spandoekencentrale kunnen uw uitingen mooi aan uw pand worden gemonteerd.

Onze top 3 spanproducten


1.Spinhaken

Dit alom bekende spanproduct blijft ten alle tijde een vertrouwde topper om uw spandoek optimaal te spannen. Onze spinhaken zijn verkrijgbaar in 13, 18, 20 of 25cm, in de kleuren zwart of wit.

2. Stormfix

Deze speciaal ontwikkelde spinhaak geeft uw spandoeken een grotere indruk. De Stormfix bestaat uit een elastisch koord met 2 kunststof eindstukken. De Stormfix spinhaak kunt u belasten tot 200kg (!) en zorgt voor een minimale afstand tussen uw spandoek en het aluminium frame.

3. Tornadofix

De Tornadofix is een zéér sterk spanelastiek. De Tornadofix is opgebouwd uit een dubbele kwaliteits-elastiek van 6mm en wordt vastgezet in een glasvezel gevulde nylon haak. De Tornadofix zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de krachten van hoge windebelasting. Deze spinhaak kan worden belast tot 215kg. De dubbele Tornadofix wordt altijd onderin de hoeken gebruikt.

Specificaties Spanproducten

Luxe Posterclampsysteem

Het luxe posterclampsysteem wordt compleet als set geleverd met 2 profielen, boven en onderprofiel.

Het is vervaardigd uit zilver-aluminium geadoniseerd profiel met anti-slipfoam. Snel en decoratief systeem met luxe uitstraling.

Posterclamp

Set betaande uit 2 profielen voor de presentatie van uw poster

Meer producten