Vlaggen & toebehoren

De Spandoekencentrale biedt verschillende vlaggen en vlagsystemen, voor een optimale presentatie van uw eigen vlaggen. Vlaggen zijn het eerste visitekaartje van uw winkel of formule en dienen bij te dragen aan een positieve uitstraling van uw onderneming. Wij leveren topkwaliteit voor gunstige prijzen, zoals u van ons gewend bent.

Gevelvlaggen

Gevelvlaggen zijn de bekende vlaggen met schuine zijde. Bij uitstek een uitstekende keuze voor een strakke presentatie. Op de schuine gevelvlag is uw boodschap altijd duidelijk zichtbaar door het design en de dubbelzijdige bedrukking.

Baniervlaggen / Mastvlaggen

Baniervlaggen zijn de bekende vlaggen aan de mast. In meerder afmetingen verkrijgbaar. De baniervlaggen worden geleverd met tunnelzoom aan de bovenzijde voor de uithouder. Elke bedrukking is mogelijk, de baniervlag wordt gedrukt op polyester vlaggendoek.

Beachflags / Beachvlaggen

Een lichte en eenvoudige manier voor de presentatie van uw boodschap, de beachflag! Door stabiele frames zijn de beachvlaggen erg sterk. De beachvlaggen vertonen erg duidelijk uw boodschap door het slimme ontwerp. Ontdek zelf het gemak van deze trend vlag!

Specificaties vlaggen assortiment

Bedrukte baniervlaggen

Banierenvlaggen worden geleverd met open zoom aan de bovenzijde voor de vlaggenmast met banieruithouder. De vlag is altijd zichtbaar, ook als het niet waait. De baniervlag wordt gedrukt op glanspolyester vlaggendoek, wordt gezoomd, afgewerkt met kopband, haken en open zoom aan de bovenzijde. Overige accessoires zijn mogelijk tegen kleine prijzen. Neem contact op voor een prijsopgaaf!

Voordelen baniervlaggen

  • Scherpe prijzen
  • Bij uitstek geschikt voor fotobedrukking
  • Meerdere afwerkingsmogelijkheden mogelijk
  • Duidelijke en immense presentatie van uw boodschap
Bedrukte Baniervlaggen

Bedrukte Baniervlaggen

Meer producten