Vlaggen & toebehoren

De Spandoekencentrale biedt verschillende vlaggen en vlagsystemen, voor een optimale presentatie van uw eigen vlaggen. Vlaggen zijn het eerste visitekaartje van uw winkel of formule en dienen bij te dragen aan een positieve uitstraling van uw onderneming. Wij leveren topkwaliteit voor gunstige prijzen, zoals u van ons gewend bent.

Gevelvlaggen

Gevelvlaggen zijn de bekende vlaggen met schuine zijde. Bij uitstek een uitstekende keuze voor een strakke presentatie. Op de schuine gevelvlag is uw boodschap altijd duidelijk zichtbaar door het design en de dubbelzijdige bedrukking.

Baniervlaggen / Mastvlaggen

Baniervlaggen zijn de bekende vlaggen aan de mast. In meerder afmetingen verkrijgbaar. De baniervlaggen worden geleverd met tunnelzoom aan de bovenzijde voor de uithouder. Elke bedrukking is mogelijk, de baniervlag wordt gedrukt op polyester vlaggendoek.

Beachflags / Beachvlaggen

Een lichte en eenvoudige manier voor de presentatie van uw boodschap, de beachflag! Door stabiele frames zijn de beachvlaggen erg sterk. De beachvlaggen vertonen erg duidelijk uw boodschap door het slimme ontwerp. Ontdek zelf het gemak van deze trend vlag!

Specificaties vlaggen assortiment

Baniervlaggen

Bedrukte baniervlaggen

Banierenvlaggen worden geleverd met open zoom aan de bovenzijde voor de vlaggenmast met banieruithouder. De vlag is altijd zichtbaar, ook als het niet waait. De baniervlag wordt gedrukt op glanspolyester vlaggendoek, wordt gezoomd, afgewerkt met kopband, haken en open zoom aan de bovenzijde. Overige accessoires zijn mogelijk tegen kleine prijzen. Neem contact op voor een prijsopgaaf!

Voordelen baniervlaggen

 • Scherpe prijzen
 • Bij uitstek geschikt voor fotobedrukking
 • Meerdere afwerkingsmogelijkheden mogelijk
 • Duidelijke en immense presentatie van uw boodschap
Bedrukte Baniervlaggen

Bedrukte Baniervlaggen

Beach vlaggen

Bedrukte beachvlaggen

De sterkste beachvlag in de markt! Voor binnen én buitengebruik. De beachvlag word gedrukt op stormvast doordrukdoek en geeft een representatieve en esthetische mogelijkheid om uw boodschap te presenteren. De beachvlag is zeer licht en makkelijk op te zetten door de verschillende mogelijkheden aan standaarden kunt u er alle kanten mee op. Zeer breed inzetbare vlag tegen een lage prijs!

Voordelen Beachvlaggen

 • Licht in gewicht
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Multi inzetbaar
 • Volledige doorduk van het stormvaste doek waardoor de achterzijde goed zichtbaar is
 • Laag in prijs
beachvlaggen bedrukt

Bedrukte Beachvlaggen

Gevelvlaggen

Bedrukte gevelvlaggen

De gevelvlag wordt dubbelzijdig bedrukt op 840 grams PVC Doek. Het doek is voorzien van een zwarte inlage er derhalve 100% lichtdicht wat zorgt voor een hoogstaande kwaliteit print. De openzijde is omzoomd voor een stok met een diameter van 3cm. De gevelvlag is bij uitstek dé vlag voor presentatie aan de gevel maar ook geschikt voor aankleding van evenementen. Speciale modellen gevelvlaggen zijn natuurlijk ook mogelijk en zijn op aanvraag te bestellen.

Voordelen Gevelvlaggen

 • Gevelvlaggen zijn water- en UV-bestendig
 • Zeer hoge resolutie print door het PVC Doek
 • Dubbelzijdig te bedrukken
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Dubbelzijdig bedrukte Gevelvlag

Dubbelzijdig bedrukte Gevelvlag

ROLL-OVER® Gevelstok

Roll-over Gevelstok

Het concept is eenvoudig: de vlag wordt niet bevestigd aan de gevelstok zelf, maar aan een koker welke met een lagerconstructie vrij om de gevelstok draait.

De koker draait vervolgens met iedere vlagbeweging mee. Slaat de vlag om de gevelstok, dan rolt deze door de koker en het gewicht van de vlag vanzelf weer in haar oorspronkelijke positie.

Onherkenbaar en storend…

Vlaggen zijn het eerste visitekaartje van uw winkel of formule en dienen bij te dragen aan een positieve uitstraling van uw onderneming.

Veel vlaggen worden echter door wind en regen om de stok gewikkeld, waardoor ze onleesbaar worden en snel slijten.

…of zichtbaar en representatief

De Roll-Over'” is een uniek gepatenteerd systeem dat speciaal is ontwikkelt om een einde te maken aan het wikkelen van de vlag om de gevelstok.

Uw vlag blijft altijd leesbaar en behoudt de attentiewaarde waarvoor deze is opgehangen.

Accessoires

Accessoires vlaggen

Spandoekencentrale Nederland biedt u als toeleverancier een breed assortiment accessoires en toebehoren voor uw vlaggen. Hieronder een selectie van de mogelijkheden.

Knoppen vlaggenstok

vlag

Vlaggenstok

vlaggenstok

Kunststof
Handystick

handystick

Aluminium vlaggenstokhouder

vlaggenstokhouder

Kunststof vlaggenstokhouder

vlaggenmasthouder

Vraag hier uw prijs aan
Vraag direct een prijs aan
(Aanleverformaten: .pdf, .jpeg, .ai, .eps, .tiff)
reCAPTCHA is required.

Meer producten