20 jaar en still running!

De Spandoekencentrale is al 20 jaar dé toonaangevende toeleverancier in spandoeken, toebehoren en in- & outdoorsystemen in Nederland. Met productie in eigen huis zijn we in staat snel uw maatwerk opdrachten te leveren. U hebt keuze uit diverse soorten spandoeken en afwerkingsopties. Op deze pagina leest u alles over de spandoeken, aluminium frames, afwerkingsopties & meer. 

contact opnemen

Spandoeken modellen

Wij leveren diverse basis modellen spandoeken. Deze modellen zijn in bijna elke afmeting leverbaar. Bij elk spandoek is vanzelfsprekend een bijbehorend frame te bestellen.
Elk spandoek wordt zorgvuldig geprint met BIO-Inkt en in eigen huis met de hand afgewerkt. Onze standaard afwerking houdt in dat wij het spandoek schoonsnijden, randversteviging aanbrengen en ringen inslaan om de 30 of 50cm., of in de hoeken. Mocht u een tunnel willen in het spandoek dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Deze afwerkingsmogelijkheden zijn bij onze standaard m2 prijs inbegrepen.

Standaard afwerkingsopties

  • Schoonsnijden
  • Omzomen en ringen om de 50 cm
  • Omzomen en ringen om de 30 cm
  • Omzomen en ringen in de hoeken
  • Doeken voorzien van tunnelzoom.

Extra afwerkingsopties

  • Hot-knifen
  • Doeken rondom afgewerkt met siliconen pees
  • Doeken rondom genaaid met klittenband

Wij printen uw boodschap zoals u dat wenst, op het spandoekmateriaal dat u wenst. Weet u niet welk spandoekmateriaal het beste van toepassing is voor uw uiting? Lees dan de volgende informatie.

U kunt ook contact met ons opnemen om gepast advies te ontvangen. Op weekdagen tussen 8.00-17.00 kunt u ons bereiken op 053 434 7371. Buitenom deze tijden kunt u uw vraag stellen middels ons contactformulier

Productie in eigen huis

De Spandoekencentrale Nederland ontwerpt, produceert en confectioneert in eigen huis spandoeken.


Door de eigen print-, productie-, afwerking- & confectie afdelingen zijn ze in staat grote oplages spandoeken in korte tijd te leveren, maar ook voor de kleinere oplages zijn wij nog steeds hét adres. Doordat elk spandoek met de hand wordt afgewerkt bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Het spandoekmateriaal wordt altijd met de grootste zorg ingekocht om slechte kwaliteit te voorkomen.

 

 

 

Frontlit spandoeken

Het meest standaard materiaal waar uw boodschap op wordt geprint is Frontlit. Frontlit is vergelijkbaar met zeil en 510 grs/m2. Sterk materiaal waarbij uw print een hoog kleurbereik haalt. Frontlit is zowel geschikt voor binnen als buiten. Het materiaal bezit het B1/M2 brandwerend certificaat. 

Mesh spandoeken

Mesh is een spandoekenmateriaal met perforatie. Ons Mesh is 190grs/m2. Van dichtbij is het dus mogelijk enigszins door het meshdoek heen te kijken. Dit maakt het tevens geschikt om voor een raam te plaatsen. Mesh spandoeken zijn ideaal voor locaties waar veel wind bij komt door de perforaties. Denk hierbij aan bouwhekbanners, reclame langs sportvelden, showrooms en winkels of langs de wegen. Mesh is in grote oppervlakken te beprinten. Het materiaal bezit het B1/M2 brandwerend certificaat. 

Block-Out spandoeken

Blockout is te vergelijken met Frontlit materiaal. Doordat BlockOut is opgebouwd uit drie lagen kunnen voor- en achterzijde beprint worden zonder dat het doorschijnt. Blockout wordt dus vaak gebruikt voor dubbelzijdig printen, indoor gebruik bij banieren, Roll-up systemen of andere banners. Het materiaal bezit het B1/M2 brandwerend certificaat.

Frameloos presentatiesysteem

Persoonlijk contact

Wij houden van korte lijnen en directe aanspreekpunten. U zult altijd persoonlijk contact hebben omtrent uw bestelling van ontwerp tot levering!

Service

Wij houden van ons vak en leveren net iets meer door onze uitgebreide service. Problemen worden gelijk opgelost en afgehandeld zodat u tevreden bent!

Mocht u geen kant-en-klaar ontwerp hebben? Dan helpt onze Spandoekencentrale ontwerpafdeling u graag!

Gevelvlaggen dubbelzijdig bedrukt

Hollands vakwerk

Productie in eigen huis geeft u gegarandeerd hoogstaande kwaliteit spandoeken met lange levensduur.