Steigerbuizen & Koppelstukken Enschede

Bestel bij de Spandoekencentrale projectkwaliteit aluminium steigerbuizen en koppelstukken. Kies uit een ruim assortiment de benodigde koppelstukken & steigerbuizen voor lage prijzen en snelle levering! Woont u in Enschede of omgeving? Dan kunt u ze ook afhalen in Enschede.

Voor een stoere, robuuste, eigentijdse &  industriële uitstraling en maak je je eigen steigerbuizen producten in een handomdraai. Door de vele bevestiging- en koppelstukken zijn de mogelijkheden eindeloos! Maak een keuze uit het assortiment steigerbuizen en koppelstukken en u ontvangt binnen 5 werkdagen uw aanvraag thuis en kunt gelijk aan de slag.

Vergeet niet voor de tijd goed uit te rekenen hoeveel meter steigerbuizen en koppelstukken u denkt nodig te hebben. Wij zagen de aluminium steigerbuizen gratis voor u op maat waardoor het werken met de steigerbuizen en koppelstukken zeer eenvoudig voor u wordt! De steigerbuizen koppelstukken zijn makkelijk te koppelen met een inbusbout of ter bevestiging aan de muur door middel van schroeven.

Steigerbuizen op maat

Onze steigerbuizen zijn van hoogwaardig aluminium en worden gratis op maat voor u gezaagd, behoeft u een andere afmeting van de steigerbuizen neem dan contact op via ons contactformulier voor een scherp aanbod. Aluminium steigerbuizen zijn lichter dan staal, lichter van kleur en met gladde uiteinden, hierdoor worden ze optisch mooier bevonden.

Wij leveren de steigerbuizen in de 3 diameters waar we ook onze koppelstukken in aanbieden, let erop dat u de juiste diameter besteld als uw koppelstukken om teleurstellende leveringen te voorkomen. U kunt natuurlijk ook uw steigerbuizen in Enschede afhalen.

Onze steigerbuizen zijn dikwandig en geschikt voor onder andere steigerbuis meubels, stellingen, frames, decoratie, kapstokken etc. De aluminium steigerbuizen zijn bestand tegen weer en wind en zijn bij uitstek geschikt voor buiten gebruik, denk aan creatieve steigerbuizen tuinmeubel ontwerpen!

Voor een uiteenlopend assortiment koppelstukken bent u bij de Spandoekencentrale aan het juiste adres. Onze buiskoppelingen zijn van gegalvaniseerd staal en beschikbaar in 3 diameters, gelijk aan onze steigerbuizen. Buitenom het meest gangbare assortiment koppelstukken bieden wij ook meer opties, om meer ingewikkelde constructies mogelijk te maken. Niets staat u meer in de weg om uw ontwerp werkelijkheid te laten worden.
Vragen over welk koppelstuk waar toe te passen? Neem rustig contact met ons op!

Steigerbuizen Enschede

De Spandoekencentrale Nederland ontwerpt, produceert en confectioneert in eigen huis spandoeken. Gezien wij de spandoeken vaak leveren met een maatwerk aluminium frame hebben wij ten alle tijde een voorraad steigerbuizen en buiskoppelingen. Als toeleverancier kunnen wij deze dus scherp aanbieden! Bestel ze direct via ons offerteformulier, of bezoek ons bedrijf in Enschede.

Onze steigerbuizen en koppelstukken worden vooral gebruikt voor spandoeken frames. Daardoor bent u verzeker van EU gekeurde steigerbuizen en koppelingen. De hoogste kwaliteit!
Als toeleverancier bieden wij u eerlijke en voordeligere prijzen dan wanneer u ze aanschaft in bv. de bouwmarkt.
Onze steigerbuizen en steigerbuiskoppelingen zijn altijd voorradig. Wij kunnen ze dezelfde dag nog verzenden of u kunt ze ophalen.
Als professional leveren wij elk steigerbuizen koppelstuk wat er maar is. Bekijk ze op onze steigerbuizen & koppelstukken pagina of vraag een overzicht aan.

Online kunt u direct een prijs aanvragen voor uw steigerbuizen & koppelingen op aantal of afmeting.